Orta Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü Ailesi Hep Birlikte Dünya Gümrük Gününü Kutladı

01 Şubat 2023

Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ’in himayelerinde 26 Ocak Dünya Gümrük Günü Gümrükler Muhafaza Genel Müdürümüz Sayın Bekir Can USLU, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Önder Şafak TONGAL, Eğitim Dairesi Başkanı Sayın Hüseyin YAVUZ, Risk Analizleri Daire Başkanı Sayın Mustafa ÇAKIR, Gümrük İdareleri Dairesi Başkanı Sayın Saim ŞENEL,  Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği temsilcileri, bağlantı müdürlüklerimizden gelen misafirler ve personelin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Programda, teşkilatımıza uzun yıllar hizmet etmiş ve emekliye ayrılacak olan Ergazi Tasfiye İşletme Müdürü Fazlı CAN'a hizmetlerinden dolayı, yıl içinde göstermiş oldukları özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Ankara Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Hakkı KÖSE'ye, Personel Müdürü Süleyman TUFAN'a, Gümrük Müdür Yardımcısı Muharrem Lütfü DURMUŞ'a, Kahramankazan Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Kısım Amiri V. Şakir ÇİNTAN'a, Özel Büro personeli Aziz NERGİZ'e Teşekkür Belgesi verilmiştir.

Her ünvanı temsilen personelin duygu ve düşüncelerini dile getirdiği programda, Ankara Kulübü Derneğinden Seymen Ekibi yöresel halk oyunları gösterisi sergilemiştir. Bölge Müdürlüğümüze bağlı idarelerden gelen hatıra fotoğraflarıyla hazırlanmış Bölge Müdürlüğü tanıtım sunumu ve oyun havalarıyla eğlenceli ve motivasyonu yüksek bir akşam yemeği düzenlenmiştir.