Bölge Müdürümüz Havva EKSİLMEZ Aksaray, Nevşehir ve Kayseri’de Ziyaretlerde Bulundu

26 Aralık 2023

Bölge Müdürümüz Havva EKSİLMEZ 21.12.2023 tarihinde Aksaray ve Nevşehir Gümrük Müdürlüklerine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette personel ile bir araya gelerek iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

Aksaray Gümrük Müdürü Osman DEMİRKOL ile birlikte ocak ayında açılması planlanan LCW Mağazasının antreposunu ziyaret etti. 

Bölge Müdürümüz Havva EKSİLMEZ, 22.12.2023 tarihinde Kayseri Gümrük Müdürlüğü, Kayseri Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü, Kayseri Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğü, KAYSER Anonim Şirketi ziyaretlerinin ardından Kayseri Erkilet Havalimanı yeni terminal binasında incelemelerde bulundu.

Kayseri Gümrük Müdürlüğü, Kayseri Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğü, Kayseri Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek iş ve işlemler hakkında bilgi alan  Bölge Müdürümüz Havva EKSİLMEZ, daha sonra KAYSER A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz BÜYÜKNALBANT ve Genel Müdür Mustafa LEBA ile serbest bölge iş ve işlemleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.