26 Ocak Dünya Gümrük Günümüzü Coşkuyla Kutladık

03 Şubat 2024

Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ’in himayelerinde tertip edilen 26 Ocak Dünya Gümrük Günü programına protokolden ve personelden yoğun katılım sağlandı.

Protokol masasında yer alan Ankara Vali Yardımcısı Sayın Cihangir GÜLER, Gümrükler Genel Müdürü Sayın Mustafa GÜMÜŞ, İhracat Genel Müdürü Sayın Mehmet Ali KILIÇKAYA, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Sayın Hakkı KARABÖRKLÜ, Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Nevzat GÖKTAŞ, Gümrükler Muhafaza Genel Müdür Yardımcısı Sayın CanYILDIZ, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür Yardımcısı  Sayın Bayram UZUNOĞLAN, Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdür Yardımcısı Sayın Erkan ERTÜRK, Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Sayın Hamza DEMİR katılımlarıyla Dünya Gümrük Günü Programımızı onurlandırdı.

Bakanlığımızdan Daire Başkanları, Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Atilla ŞAHİN ve heyeti, Ankara Lojistik Üssünden misafirlerimiz ve pek çok misafir kurum ve kuruluşların temsilcileri bizleri düzenlediğimiz programımızda yalnız bırakmadılar.

Bölge Müdürlüğümüze bağlı idarelerden gelen hatıra fotoğrafları ve yıl içerisinde gümrüklerde gerçekleşen ithalat, ihracat, tasfiye, kaçakçılık yakalamaları vb. istatistiklerine dayalı olarak hazırlanan tanıtım sunumunun ardından protokol konuşmaları yapıldı. Protokol konuşmalarında, düzenlenen programın coşkusuna değinilirken bu tür programların personel dayanışması ve kurum aidiyetini pekiştirici yanlarından övgüyle bahsedildi.

Protokolde yer alan saygıdeğer misafirlerimiz, Bölge Müdürümüze pasta keserken eşlik etti. Pasta kesiminin ardından Ankara Kulübü Derneğinden Seymen Ekibi yöresel halk oyunları gösterisi sergiledi.

Programımızda Bölge Müdür Yardımcısı Kadir COŞKUN’a ve yıl içinde göstermiş oldukları özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı farklı ünvanlardan personele Teşekkür Belgesi verildi.

Neşe ve coşkuyla devam eden programda tüm misafirler doyasıya eğlendi.
 
Program bitişinde günün anısını ölümsüzleştirmek adına aile fotoğrafı çekildi.