100. Yılda 100. YYS

Bölge Müdürlüğümüzce düzenlenen 100. YYS belgesi İstikbal Mobilya A.Ş.'ye verildi.

09 Ocak 2024

Mobilya alanında ülkemizin önde gelen firmalarından biri olan İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi gerekli kriterleri sağlaması sebebiyle Cumhuriyetimizin 100. yılında Bölge Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 100. Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

21.05.2014 tarih ve 29006 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gümrük İşlemlerinin Kolaylaştırılması Yönetmeliği kapsamında Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası almak üzere Bölge Müdürlüğümüze başvuran ve yapılan inceleme sonucu gerekli şartları taşıdığı anlaşılarak başvurusu uygun bulunan İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına düzenlenen Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası, 09.01.2024 tarihinde Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ tarafından firmanın Satın Alma Müdürü Mehmet BOYACIGİL’e teslim edilmiştir.

Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ, Cumhuriyetimizin 100. yılını yaşamanın gururu ve mobilya perakendeciliğinin devlerinden olan İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine 100.  YYS belgesini vermiş olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu firma yetkililerine ifade etmiştir.