Oslo Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’ye Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası Verildi

14 Mayıs 2024

2005 yılında pirinç patlağı, sade ve meyveli kek imalatı ile gıda sektöründeki faaliyetlerine başlamış olan kek, gofret ve çikolata sektörlerinde güvenilir ve kaliteli ürünler üreterek ülkemizin ihracatına katkıda bulunan Oslo Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi gerekli kriterleri sağlaması sebebiyle Bölge Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 103. Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

21.05.2014 tarih ve 29006 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gümrük İşlemlerinin Kolaylaştırılması Yönetmeliği kapsamında Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası almak üzere Bölge Müdürlüğümüze başvuran ve yapılan inceleme sonucu gerekli şartları taşıdığı anlaşılarak başvurusu uygun bulunan Oslo Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına düzenlenen Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası, 14.05.2024 tarihinde Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ tarafından firmanın Genel Müdürü Süleyman PINARBAŞI’na teslim edilmiştir.

Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ firma yetkililerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir. Firmanın Genel Müdürü Süleyman PINARBAŞI ise belgelerini Bölge Müdürümüzün elinden almış olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu ifade etmiştir.