Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Ziyareti

14 Nisan 2023

Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Olağan Genel Kurulunda 18 Mart 2023 tarihinde yapılan Başkanlık seçiminde dernek üyelerinin desteğini alarak Başkan seçilen Sayın Atilla ŞAHİN ve Başkan Vekili Alper Kürşad GÜNDÜZ, Başkan Vekili Mustafa Yıldırım FİDAN, Genel Sekreter Uğur TÜRK, Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar Çelen, Yunus ÜNDÜCÜ, Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ, Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine tebriklerini ve teşekkürlerini iletti.

Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ önceki yönetimle olduğu gibi yeni yönetimle de güzel bir çalışma motivasyonu yakalamak istediğini, kamusal faydayı öncelikli olarak gözetmenin yanı sıra masanın diğer tarafında yer alan Gümrük Müşavirlerinin hak ve taleplerinin, gümrük işlemleri noktasında, mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde gözetileceğinden şüphe duyulmaması gerektiğini ifade etti. Ülkemizin dış ticaret hedeflerinin gerçekleşmesinde ithalatçımız, ihracatçımız ve gümrük idareleri arasında önemli bir vazife gören Gümrük Müşavirlerimizle, gümrük işlem süreçlerinde karşılaştıkları sorunların çözümü noktasında her daim birlikte çalışma niyetinde olduğunu dile getiren Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ, gümrük mevzuatında ve uygulamalarında getirilecek çözüm önerilerine daima açık olduğunu belirtti.

Ziyaret sonrasında Bölge Müdür Yardımcılarıyla da bir araya gelen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.