Anıtkabir'e Ziyaret Gerçekleştirdik.

Dünya Gümrük Günü vesilesiyle 22 Ocak 2021 tarihinde Anıtkabir'e Ziyaret Gerçekleştirdik.

25 Ocak 2021

26 Ocak Dünya Gümrük Günü vesilesiyle 22.01.2021 tarihinde Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Bölge Müdürümüz Havva EKSİLMEZ başkanlığındaki heyet tarafından Atatürk’ün mozolesine çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu. Bölge Müdürlüğümüz heyeti, daha sonra Anıtkabir’in önünde fotoğraf çektirdi ve Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Bölge Müdürümüz Havva EKSİLMEZ, burada Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:

"Aziz Atatürk;

Dünya Gümrük Günü, Gümrük İşbirliği Konseyinin ilk kez toplandığı 26 Ocak 1953 tarihini hatırlatmak, toplumda gümrüklerin işleyişi hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan bir gündür.

Dünya Gümrük Günü, arasında ülkemizin de bulunduğu 183 üyesi bulunan Dünya Gümrük Örgütünce bu yıl 'Sürdürülebilir Tedarik Zincirlerindeki Canlanma, Yenilenme ve Dayanıklılığın Desteklenmesinde Gümrükler' temasıyla üye ülkeler tarafından kutlanacaktır.

Gümrük Teşkilatı olarak, kanunlardan aldığımız güçle ülkemizi hedefiniz olan muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ruhunuz şad olsun."