101. YYS Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş.’nin

27 Mart 2024

2008 yılında ileri teknik balistik seramikler üretmek için kurulan, Türkiye’nin balistik koruma ihtiyacının yaklaşık %95’ini karşılayan, başta ordumuz olmak üzere, dost ve müttefik ülkelerin de ihtiyaçlarını karşılayabilen yüksek teknolojiye sahip balistik ürünler üreten Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret Anonim Şirketi gerekli kriterleri sağlaması sebebiyle Bölge Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 101. Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

21.05.2014 tarih ve 29006 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gümrük İşlemlerinin Kolaylaştırılması Yönetmeliği kapsamında Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası almak üzere Bölge Müdürlüğümüze başvuran ve yapılan inceleme sonucu gerekli şartları taşıdığı anlaşılarak başvurusu uygun bulunan Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret Anonim Şirketi adına düzenlenen Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası, 27.03.2024 tarihinde Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ tarafından firmanın Genel Müdür Yardımcısı Serpil DÖNENÇ DİNÇER’e teslim edilmiştir.

Bölge Müdürümüz Sayın Havva EKSİLMEZ firma yetkililerini ağırlarken, ülkemiz için kritik önemi olan savunma sanayi alanında çok başarılı işler yapan güzide firmalarımızdan biri olan Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret Anonim Şirketine 101. YYS belgesini vermiş olmaktan dolayı kıvanç duyuyorum demiştir.